Loading...
joi, 18 iulie 2024
OFMConv Romania

ITRCF: Invitație la sesiune științifică

Inserat în tradiția multiseculară a Ordinului Fraților Minori Conventuali, în ce privește elucidarea și înfrumusețarea tradiției creștine despre Neprihănita Zămislire,  Institutul Teologic Franciscan, împreună cu Facultatea de Teologie Pastorală, cu Facultatea de Filozofie „I. Duns Scotus”, cu Academia „Petru Tocănel” și cu Liceul Teologic Franciscan din Roman, organizează sesiunea științifică cu titlul: „Neprihănita Zămislire în arhitectura spiritualității franciscane”, eveniment ce se va desfășura în zilele de 7-8 decembrie, anul curent, la sediul ITRCF.

Anul acesta avem bucuria de a colabora cu Facultatea de Arte Galați, cu Teatrul Muzical „Nae Leonard”, cu Teatrul Dramatic „Fani Tardini” și cu Liecul de Artă „Dimitrie Cuclin”, instituții ce se află sub egida Universității „Dunărea de Jos”, din Galați.

Sesiunea științifică se va desfășura în două etape: prima va avea loc în ziua de Joi 7 Decembrie, de la orele 16.00 și constă în două conferințe și un moment de rugăciune; a doua va avea loc Vineri 8 Decembrie, de la orele 10.30, fiind compusă din sfânta Liturghie, urmată de Recitalul in Cantus, după cum se poate vedea în afișul ce însoțește această invitație.

Vă așteptăm cu drag!

[ Pr. Mihai Afrențoae ]