Loading...
vineri, 23 februarie 2024
OFMConv Romania

Întâlnirea dintre studenți și conducerea Institutului

În data de 06 octombrie a avut loc întâlnirea dintre studenți și conducerea facultății.

Aceasta a fost deschisă de părintele Mihai Afrențoae, Rectorul ITRCF, printr-o rugăciune,  urându-ne, mai apoi, ca acest an să fie rodnic, totodată mulțumind și pentru anul precedent. După care a urmat prezentarea conducerii Facultății în timp ce frații au avut ocazia de a vota reprezentantul consiliului.

A urmat intervenția părintelui Decan, Bernadin Duma care, după urările de bine și mulțumiri, a specificat organizarea noului an academic. În continuare părintele a apelat la disponibilitatea noastră urmând o prezentare a câtorva detalii organizatorice, la care s-a adăugat insistența spre a fi mai atenți la distanțarea socială, igienizare și tot ceea ce ține de prevenție în această perioadă de pandemie.

A urmat discursul părintelui Scretar, Alexandru Olaru care, după salutul de bun venit, a oferit anumite detalii ce țin de secretariat și a cerut o colaborare în activitățile viitoare. În continuare a fost anunțat rezultatul alegerii reprezentantului studenților în consiliul Facultății, în persoana fratelui Cezar Dămătăr OFMConv.

La final, au fost numiți frații responsabili cu revista studenților, și anume frații Raimund Toma, Andrei Bejan și Cezar Dămătăr, cerând colaborare în realizarea articolelor. Au urmat apoi câteva întrebări din partea fraților în ceea ce privește organizarea cursurilor. Întâlnirea s-a încheiat cu o rugăciune, cerând ajutorul lui Dumnezeu în acest an academic.

 

***

Fr. Robert-Claudiu Lazarovici OFMConv.