Loading...
vineri, 23 februarie 2024
OFMConv Romania

Cursurile online reîncep luni 27.04.2020

După vacanța de Paște, cursurile online vor fi reluate luni, 27 aprilie 2020 și vor dura atât timp cât durează starea de urgență.

HOTĂRÂRE SENAT NR. 286 DIN 15.03.2020

cu privire la desfășurarea cursurilor online, în condițiile stării de urgență la nivel național

În cadrul ședinței din data de 15.03.3020, la propunerea Facultății de Teologie Pastorală și a Consiliului de administrație al ITRCF, în urma decretării stării de urgență la nivel național, de către Președintele României, domnul Klaus Iohannis, în ziua de 14.03.2020,

Senatul Institutului Teologic Franciscan din Roman

 HOTĂRĂȘTE

  • Începând cu data de 16.03.2020, cursurile Facultății de Teologie Pastorală, ale programului de studiu de licență în Teologie Romano-Catolică Pastorală, din cadrul ITRCF, se vor transmite online.
  • Profesorii și studenții vor primi o adresă prin care pot să se conecteze la desfășurarea cursurilor și a altor activități inerente programului de studiu de licență în Teologie Romano-Catolică Pastorală, din cadrul ITRCF.
  • Profesorii vor transmite cursurile online, de la distanță, și vor pune la dispoziția studenților suport de curs pentru materiile pe care le predau.
  • Studenții vor participa la desfășurarea cursurilor online la distanță și se vor pregăti pentru examene după suporturile de curs primite.
  • Administrația va asigura dezinfectarea tuturor spațiilor dedicate programului de învățământ.

După vacanța de Paște, cursurile online vor fi reluate luni, 27 aprilie 2020 și vor dura atât timp cât durează starea de urgență.

[Pr. Mihai Afrențoae]